Ny butik i stan och riktigt fina fynd!

FREDAGSBUKETT PÅ PLATS!

Tulip3
Det är så härligt med en bukett färska blommor som man kan njuta av hela veckan.
Dessa har extra kraftiga kronblad så de känns nästan konstgjorda.

 

Tulpaner
I sällskap med blåbärsris.

 

No47
WOW, SÅ SNYGGT!
Ny butik har öppnat på gågatan i Malmö. No47. De har väldigt fina saker. Bubbelvaserna från danska Broste är så fina. De har varit med i ett inlägg från Köpenhamn här tidigare.

 

butik No47
Fler bilder från fina butiken. Inte så bra ljus men jag är ju en riktig amatörfotograf. Öppningserbjudande 20% hela helgen.

 

Rosemunde
En stor avdelning med bara sköna Rosemunde-kläder (danskt märke !) Och allt som ligger på bordet kostar 159 :–/st som annars kostar 400-700 :–. Ni kan tänka att jag gick bananas på dessa underbara linnen  i 70% siden. Det finns en hel del koftor också så några fick följa med hem som jag tänker att mamma kan bli fin i. Den turkosa i förgrunden och ett fint set med linne och kofta i den häftiga hallonrosa längst bort.

Krumelur_Samanta_

Rosemunde
Själv  köpte jag ett grått, faktiskt likadant som jag redan så gott som bor i och ett fint jeansblått, färgen som är stor i vår. Och jag var tvungen att ringa min väninna i Lund som blev väldigt förtjust i linnet jag bar sist vi träffades.
De fina spetsarna som skymtar i ringningen och en fin spetskant nertill som också syns lite är en detalj som lyfter ens outfit och man känner sig lite extra fin. Så en riktigt överraskande timing att detta fyndläge dök upp eftersom hon var på jakt. Så några till henne också :)

Krumelur_Samanta_

Sthål
STHÅL, den fina brukskeramiken som blivit så omtyckt har haft outlet på 2:a sortering nu i veckan och det kunde man inte missa :)

 

STHÅLSTHÅL

 

Sthål brukskeramikBild Lakewood

Underbar tekopp!

 

sthål brukskeramik
Fina tallrikar.

 

sthål brukskeramik
Fina fat och skålar.

 

sthål brukskeramik

 

Veckans fynd

samling_

Brostevas
Veckans fynd!

 

Brostevas
Nu har bubbelvasen från Broste fått sällskap av lite kvistar som jag glömde fråga vad det är för sort, men jag tror det är forsythia. Påskris kommer till påsk.

Vitt


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.