Öppet hus

Lip Balm
Öppet hus var det i Trelleborg. Tre duktiga kvinnor med olika verksamheter i en gemensam lokal centralt i Trelleborg.

Jag fick vara med på ett hörn med mina LäppLyx och det blev verkligen en härlig dag, dagen då det var premiär för mig att sälja LäppLyx. Nya visitkort var också på plats.

Bordet
Här kan man få en uppfattning om vad min kusin Gunilla Larsson erbjuder i sin verksamhet. Mer information om Mindmirror – som företaget heter – här.

Det fanns försäljning av lite av varje. Jag köpte underbara Pashminasjalar, kokosolja och en bok, så utgifterna blev större än inkomsterna. Men vad gör väl det på premiärdagen.

Krumelur_Samanta_

Väldigt populärt var det att köa för en energiboostande healing och/eller ett samtal med Eva Sköld som får kontakt med andra sidan och kan se in i ens framtid.

Så i den här väntan sitter folk i lugn och ro och spontana samtal inleds. Härliga moments oss människor emellan, som uppstår när man minst anar det, när vi sitter och väntar. Det var ett otroligt lugn som mötte en i rummet, ett lugn som man sällan upplever nuförtiden. Det blev många, långa minuter att bara vara, och sitta tillsammans lugnt och fint och vänta och prata, prata om vad som nyss hänt i livet och var vi befinner oss i livet. Vissa i väntan på svar och ledrådar för framtiden och som jag i väntan på att testa healing, känna när det värmer på vissa ställen och förhoppningsvis få erergierna balanserade. Stessade blir lugnare, energifattiga blir boostade.

Agneta Brambeck sålde Aloe Veraprodukter, hudvård och kokosolja. Det var också populärt. Aloe Vera verkar vara en superprodukt både invärtes i form av juicer och utvärtes via crèmer och gel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.