LÄPPLYX

Lipbalm Läpplyx Cerat LäppLyx
1.
Morot & söt citrus.
2. Sheasmör/kokos/vanilj, Innehåller  kokos-, vanilj- ricin- och mandelolja.
3. Naturell  –  samma som Morot & söt citrus fast utan doftolja.
4. Åkermynta  –  samma som Morot & söt citrus fast med åkermyntaolja. Ej i bilden.

 

LÄPPLYX
ETT RIKTIGT LYXIGT, VÅRDANDE
OCH DRYGT CERAT!
HANDGJORT! EKOLOGISKT!

Grunden i min LäppLyx är bivax, kakaosmör och jojobaolja. Jag tillsätter dessutom en extra verksam extraktolja. Naturligt E-vitamin fuktgivare och antioxidant som förlänger hållbarheten och en fräsch citrusdoft i form av eterisk olja (naturell är utan eterisk doftolja). 100 % ekologiskt.

Just nu har jag tillsatt extraktolja av morot. Väldigt bra för läpparna. En riktigt effektiv, hudvårdande antioxidant med A-vitamin som skyddar läpparna mot solljuset och reparerar solskadad hud.

Sheasmör/kokos/vanilj innehåller inte morotsextrakt och citrusdoft. Den härliga doften kommer naturligt från ingredienserna.

Jag använder endast ekologiska, kallpressade, oraffinerade oljor och fetter, med alla sina näringsämnen, dofter och smaker kvar.
5,5 ml.

 


 

Med åkermynta

Läpplyx

Mitt lyxiga cerat består av högklassiga, ekologiska råvaror och gör dina torra och nariga läppar härligt mjuka och återfuktade.

Med sina skyddande och läkande egenskaper passar det lika bra i skidbacken som i sommarsolen – en varje-dag-lyx.
Det skyddar, läker, mjukgör och återfuktar.

LäppLyx innehåller bivax, kakaosmör, jojobaolja, solrosolja, morotsextraktolja, antioxidantrikt, naturligt e-vitamin för hållbarheten och en fräsch, sötaktig citrus-, eller åkermyntadoft i form av eterisk olja eller helt naturell.
Allt 100 % ekologiskt.

Detta cerat är förstärkt med morot. Väldigt bra för läpparna. En riktigt effektiv, hudvårdande antioxidant med A-vitamin som skyddar läpparna mot solljuset och reparerar solskadad hud.

 

Läpplyx

 by grinde.se       by grinde.se       by grinde.se        bygrinde.se       bygrinde.se

VittBritt Inger Grinde Britt Inger Grinde Britt Inger Grinde Britt Inger Grinde Britt Inger Grinde

2 svar på ”LÄPPLYX

 1. Hej! hur gör du etiketterna? Jag gör själv egen hudvård men har inte riktigt kommit på än hur jag ska göra etiketterna. Än så länge har jag bara skrivit ut text på frysetiketter;)

  • Hej Ann-Sofie! Visst är det roligt att göra sin egen hudvård!
   Till en början skrev jag ut etiketterna på vanligt papper och satte genomskinlig, självhäftande plast över. Och så gör jag fortfarande om det är enstaka etiketter som ska skrivas ut. Det fungerar bra men är lite trixit ibland. Ceratetiketterna har jag skrivit ut på färgat papper och sen klippt ut formen. Ett roligt pyssel om man har gott om tid.
   Numera beställer jag från ett tryckeri. Beställer man på ett ark kan man ha flera olika etiketter på samma ark. Ett litet tips allså!
   Man får googla runt och se vad som finns i de format man önskar. Det finns många tryckerier som specialiserat sig på etiketter. Själv beställer jag från Vistaprint.se som iofs inte har så många etikettalternativ men jag hittade vad jag behövde.
   Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.