Glimtar från en dag i Köpenhamn

I söndags begav jag mig till Köpenhamn och Frederiksberg för att besöka Sonen med Sambo och Hund. Sittande på tåget med solen i ögonen varmt förväntansfull. Nu äntligen var det dags! Att träffas! Det var ända sedan julafton! Trots att det ändå är hyggligt nära!

Det är inte lätt att få ihop tid som passar. Sonen jobbar full vecka och sen alla musikeruppdrag på det, som oftast är på helgen, puh!

Vi börjar såklart med en långtur i parken med Arne :)

Nu hann det mulna på och börja snöa innan promenaden var avklarad, men vad gjorde väl det? Det är alltid skönt att vara ute. Rätt klädd bara!

ArneG
Arne G!
Världens sötaste lille hund som nu också kan räcka vacker tass eller tacka på förhand för det hundgodis som han är väldigt fokuserad på! Både med vänster och höger tass :) Efter promenad i Frederiksbergsparken, fritt spring för Arne i Søndermarken i snö och slask, blev det dusch för honom vid hemkomst.

Alla
Arne tycker det är mysigt att bli kliad : )

Copenhagen
Musikersonen som hade inspelningsuppdrag släppte av mig i närheten av Riksdagshuset, ett fint gammalt område. Jag gick med in på gården för att se var studion ligger och OMG vad fint det kan vara på en innergård!!!
Speciellt i Köpenhamn. Helt oväntat men när man tänker efter så har man sett
några stycken där.

Copenhagen
Dessa fina, gamla färgglada hus som finns i Köpenhamn. t o m grå och svarta hus kan kännas uppiggande. Detta är en parallellgata till Strøget.

CopenhagenKöpenhamn har en stor skatt av gamla fina portar och jag är väldigt glad att ha upptäckt dessa. Numera är jag nästan alltid på span efter dessa när jag promenerar i Byen.

Nu blev mötet lite förkortat eftersom det dök upp ett inspelningsjobb för sonen så det blev tid över att besöka det fina varuhuset Magasin. Det hade jag lite i tankarna innan jag åkte över. Det är nämligen rea där nu och det gillar man. Det bästa av allt är att de har öppet till kl 20 alla dagar. Danmark har varit lite efter vad det gäller öppettider men nu har man lite chanser även på en söndag. Fler butiker var öppna så det blev lite fynd.

Vitt


1 svar på ”Glimtar från en dag i Köpenhamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.