Att ha besökt Köpenhamn

kph
Ett klassiskt gammalt, danskt ställe om man vill äta goda smörrebröd! Københavner Cafeen, Badstuestræde 10, en tvärgata till Strøget.

LeffeBrun

Gud vad tiden går fort när man besöker den danska huvudstaden.
Från det man kliver av Metron vid Kongens Nytorv och stegar rakt in i Magasin du Nord och hamnar i den supersnygga matavdelningen Mad&Vin, tills dess man åker hem kan man konstatera att man bara hunnit med hälften av allt man tänkt sig att göra. Speciellt om man är tre tjejer i sällskapet.
Vi hann iaf med en del butiker som inte finns i Malmö. Other Stories, H&M Home och en del småbutiker i de fina, gamla kvarteren väster om Kongens Nytorv.

Och så tar det sin tid att luncha!kphnercaffeen_200Københavner Cafeen. Goda smörrebröd och god öl. Och så måste vi såklart prata och prata och ha det jättetrevligt!

Nästan obligatoriskt är att en flaska snaps ska inhandlas. Idag blev det en Brøndum. Sambons favorit. Och en flaska rom så att vi kan göra rom & coladrinkar.

Och det blev en t-shirt till mig på NORR (butik), lite ovanlig modell och rea såklart, som pågår för fullt nu i Byen. Bara att passa på!

 

T-shirt
Roligt när detaljer är på baksidan! T-shirtdetalj
Och så har jag märkt att jag gillar råa kanter som det är i halsringningen.

Nu är det klart vid Nørreport så att man kan ta tåget därifrån igen. Skönt! Så slipper man att gå uppför hela Strøget för att komma till Huvudbangård.

Det blir fler köpenhamnstips framöver! Och förhoppningsvis lite fler bilder då :)

 

2 svar på ”Att ha besökt Köpenhamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.